De praktijk | Inschrijving praktijk


Begrenzing van ons praktijkgebied
Om onze zorgtaken goed te kunnen uitvoeren heeft onze praktijk een begrensd verzorgingsgebied dat zich beperkt tot de gemeente Son en Breugel (postcodes 5691, 5692 en 5694).
De belangrijkste redenen daarvoor zijn de tijdige beschikbaarheid bij spoed en onze wens om wijkgericht samen te werken met andere zorgverleners.

Gaat u verhuizen?

Gaat u verhuizen of woont u inmiddels buiten dit praktijkgebied, dan vragen wij u een nieuwe huisarts te zoeken dichter bij u in de buurt. U kunt zich bij ons uitschrijven via onze doktersassistentes. Wij zorgen dan dat uw gegevens worden opgestuurd naar uw nieuwe huisarts.


Inschrijven
Download hier het inschrijf-/vragenformulier van Medisch Centrum de Linden en huisartsenpraktijk Rijnlaan. Dit document bevat ook een formulier waarin u kunt aangeven of u toestemming geeft voor uitwisseling van uw gegevens via het LSP. Meer informatie hierover kunt u hieronder lezen.

Het ingevulde inschrijfformulier kunt u via een beveiligde mailomgeving naar ons versturen. U kunt het formulier inscannen of er een foto van maken. Voeg alstublieft ook een kopie van uw identiteitsbewijs en verzekeringsgegevens toe. 
Klik hier voor toegang tot onze beveiligde mailomgeving. Wilt u meerdere personen inschrijven in de praktijk? Geef dan op ieder document duidelijk aan om wie het gaat.

Iedere derde maandag van de maand worden de inschrijvingen verwerkt. Hierna ontvangt u een e-mail met bevestiging en meer informatie over uw inschrijving in de praktijk. Hierna kunt u, indien gewenst, een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. 


Toestemming uitwisseling medisch gegevens via het Landelijk Schakelpunt (LSP)
De huisartsenpraktijken die in Medisch Centrum de Linden gehuisvest zijn, zijn aangesloten op een systeem (LSP) waarmee een samenvatting van uw medisch dossier kan worden ingezien door daartoe geregistreerde hulpverleners op o.a. de Centrale Huisartsenpost en bij de apotheek. 
Dit mag alleen als u daarvoor uw toestemming gegeven heeft én alleen indien er anders geen goede medische zorg verleend kan worden. 
Als gegevens worden ingezien, wordt vastgelegd wie inzage heeft gehad en wanneer. U kunt dit overzicht zelf inzien. Hier kunt u de informatiefolder downloaden.

Bij uw bezoek aan de praktijk kunt u uw toestemming regelen. De formulieren hiervoor zijn ook aan de balie en in de wachtkamers beschikbaar. 

Voor informatie kunt u verder terecht op www.volgjezorg.nl. Hier kunt u ook online toestemming geven.
Overigens kunt u uw toestemming ook weer intrekken als u zich op een later moment zou bedenken.


Nieuws en mededelingen
Vakantieperiode
Vakantieperiode
Geplaatst: 29 april 2022
Wilt u weten wanneer uw huisarts afwezig is vanwege vakantie? Of wat er tijdens de vakantieperiode verandert binnen de praktijk? Lees dan verder.

Lees meer
Brievenbus voor medische post
Brievenbus voor medische post
Geplaatst: 29 april 2022
De balie van MC de Linden is iedere dag tussen 08.00 en 12.30 uur geopend. Wilt u formulieren inleveren? Dan kan dat via de groene brievenbus. Deze staat voor de balie.

Lees meer
Inloopgroepen Positieve Gezondheid in Son en Breugel voor iedereen
Inloopgroepen Positieve Gezondheid in Son en Breugel voor iedereen
Geplaatst: 20 april 2022
Vanaf mei 2022 gaan we starten met Inloopgroepen gericht op de zes thema’s voor Positieve Gezondheid. Zes bijeenkomsten die u afzonderlijk kan bezoeken. Een gelegenheid om uw gezondheid en welzijn te bevorderen.

Lees meer