Online diensten | Herhaalrecept


Gebruikt u langere tijd dezelfde medicijnen?

Dan kunt u kiezen voor de gratis herhaalservice. De apotheek houdt dan bij wanneer uw medicatie bijna op is, vraagt een recept aan uw huisarts en legt de medicatie voor u klaar. U ontvangt een bericht (per post of e-mail; wat uw voorkeur heeft) als u de medicatie op kunt halen en hoeft geen recept meer aan te vragen. Met deze service heeft u altijd voldoende medicatievoorraad in huis.

Gebruikt u meerdere soorten medicijnen? Dan zorgen wij ervoor dat uw voorraad op elkaar afgestemd is, zodat uw medicijnen tegelijk weer voor u worden klaargemaakt.

Wilt u zich aanmelden voor deze gratis service? Dat kan via www.benuapotheek.nl/service/herhaalservice of bespreek het de volgende keer als u uw medicijnen gaat halen met de apothekersassistente.

Wilt u af en toe een medicijn bestellen?

Alle patiënten van 16 jaar en ouder die een herhaalrecept aan willen vragen kunnen dat doen via MijnGezondheid.net (MGn) of via de MedGemak app. Dat is het via het internet (online) te bereiken patiëntenportaal van de praktijk.
Voor kinderen jonger dan 16 jaar kunnen ouders een bericht kunnen sturen via hun eigen account op het portaal.

Naar MijnGezondheid.net  Meer informatie 
Inloggen Mijngezondheid.net  

Voor alle afspraken geldt: 
- Kom alleen naar de praktijk.
- Kom op het tijdstip van uw afspraak, niet eerder.
- Aanmelden aan de balie is niet nodig.

Deze afspraken kunnen alleen in overleg met de doktersassistent worden gemaakt:
- Spoedeisende klachten
- Verkoudheidsklachten
- Koorts
- Rijbewijskeuring
- Spiraal plaatsen of verwisselen
- Chirurgische ingreep
MijnGezondheid.net is beschikbaar voor alle patiënten van 16 jaar en ouder.

Wij hebben voor alle patiënten van 16 jaar en ouder een account aangemaakt. Aanmelden is dus niet nodig. U kunt meteen inloggen met uw DigiD.


Nog geen DigiD? Vraag DigiD aan
DigiD aanvragen  

Hulp nodig? De Digidokters van SonenBreugelVerbindt hebben een handleiding gemaakt:
Handleiding MijnGezondheid.net  


Over MijnGezondheid.net

  Voordelen MijnGezondheid.net
  Voordelen MedGemak app
Over DigiD

  Voordelen DigiD
MedGemak app

  Meer informatie en download

Krijgt u medicatie via uw specialist in het ziekenhuis?

Dan mogen wij de medicatie niet voorschrijven zolang u nog bij uw specialist onder behandeling bent. U kunt uw specialist vragen een (jaar)recept voor u te maken. Uw specialist kan het recept naar uw eigen apotheek sturen waardoor u niet naar het ziekenhuis hoeft te gaan.

Bent u niet meer onder behandeling bij uw specialist? Dan kan deze de medicatie en eventuele behandeling overdragen aan de huisarts. Zodra wij hierover bericht van uw specialist hebben ontvangen kunnen wij uw recepten maken.

Het aanvragen van een recept dient altijd via een arts te verlopen. Het heeft daarom geen zin om voor een recept naar de apotheek te bellen.

Nieuws en mededelingen
Vakantieperiode
Vakantieperiode
Geplaatst: 29 april 2022
Wilt u weten wanneer uw huisarts afwezig is vanwege vakantie? Of wat er tijdens de vakantieperiode verandert binnen de praktijk? Lees dan verder.

Lees meer
Brievenbus voor medische post
Brievenbus voor medische post
Geplaatst: 29 april 2022
De balie van MC de Linden is iedere dag tussen 08.00 en 12.30 uur geopend. Wilt u formulieren inleveren? Dan kan dat via de groene brievenbus. Deze staat voor de balie.

Lees meer
Inloopgroepen Positieve Gezondheid in Son en Breugel voor iedereen
Inloopgroepen Positieve Gezondheid in Son en Breugel voor iedereen
Geplaatst: 20 april 2022
Vanaf mei 2022 gaan we starten met Inloopgroepen gericht op de zes thema’s voor Positieve Gezondheid. Zes bijeenkomsten die u afzonderlijk kan bezoeken. Een gelegenheid om uw gezondheid en welzijn te bevorderen.

Lees meer