Zelf doen | Check je huidvlekje


Heeft u een verdachte plek of moedervlek?
Check dan uw huid met de SkinVision app op uw smartphone.

Wist u dat 1 op de 5 mensen in Nederland huidkanker krijgt?
Dat zijn meer dan 70.000 gevallen van huidkanker per jaar.
Een snelle en effectieve behandeling is vaak goed mogelijk als de ziekte op tijd wordt ontdekt.

Veel mensen vinden het moeilijk om te beoordelen wanneer het nodig is om naar een arts te gaan. SkinVision kan u hierbij helpen. Met de app kunt u regelmatig uw huid controleren en krijgt u meteen advies. Daarna kunt u indien nodig meteen een afspraak bij de huisarts inplannen via MijnGezondheid.net of de MedGemak app.
U kunt er ook voor kiezen om het verslag van SkinVision via MijnGezondheid.net/MedGemak naar uw huisarts te versturen. Uw huisarts zal de foto dan beoordelen en u informeren via een reactie op uw bericht.

Bent u verzekerd bij CZ, VGZ, Just, OHRA of Nationale-Nederlanden?
Dan kunt u gratis gebruik maken van de app. Voer bij het aanmaken van uw account uw zorgverzekering relatienummer of BSN in om gebruik te maken van dit aanbod. 

Vergoed uw verzekering SkinVision nog niet?
Onderaan deze pagina staat een QR-code waarmee u de SkinVision app kunt downloaden. Als u deze QR-code gebruikt krijgt u 84% korting op een SkinVision jaarabonnement. U betaalt dan maar €8 ipv €49,99 voor een jaarabonnement. 


Hoe werkt het?QR-code voor 84% korting op jaarabonnement SkinVision:Nieuws en mededelingen
Vakantieperiode
Vakantieperiode
Geplaatst: 29 april 2022
Wilt u weten wanneer uw huisarts afwezig is vanwege vakantie? Of wat er tijdens de vakantieperiode verandert binnen de praktijk? Lees dan verder.

Lees meer
Brievenbus voor medische post
Brievenbus voor medische post
Geplaatst: 29 april 2022
De balie van MC de Linden is iedere dag tussen 08.00 en 12.30 uur geopend. Wilt u formulieren inleveren? Dan kan dat via de groene brievenbus. Deze staat voor de balie.

Lees meer
Inloopgroepen Positieve Gezondheid in Son en Breugel voor iedereen
Inloopgroepen Positieve Gezondheid in Son en Breugel voor iedereen
Geplaatst: 20 april 2022
Vanaf mei 2022 gaan we starten met Inloopgroepen gericht op de zes thema’s voor Positieve Gezondheid. Zes bijeenkomsten die u afzonderlijk kan bezoeken. Een gelegenheid om uw gezondheid en welzijn te bevorderen.

Lees meer